Kas ir WordPress?

   Pašlaik Wordpress ir vispopulārākā platforma (CMS), lai izveidotu savu vietni. Vienkārši sakot, tā ir tīmekļa lietojumprogramma, kas ļauj vietņu īpašniekiem, redaktoriem, autoriem pārvaldīt savas vietnes un publicēt saturu bez programmēšanas zināšanām.

Kas ir WordPress hostings?

   WordPress hostings ir tīmekļa hostinga veids, kas ir īpaši izstrādāts, lai optimizētu WordPress vietnes ātrumam, veiktspējai un drošībai. Tas pievērš īpašu uzmanību WordPress tehniskajām un drošības prasībām un parasti piedāvā vienkāršu WordPress instalēšanu vai migrēšanu ar vienu klikšķi. Katra jūsu apmeklētā vietne tiek mitināta serverī failu glabāšanas vietā, kas veido jūsu apmeklēto vietni. Garmtech WordPress Hosting izmanto pārveidotus serverus, lai nodrošinātu vienmērīgu WordPress vietņu darbību.

pexels-photo-4160094.jpeg

Kādas ir WordPress priekšrocības?

Mēs arī rūpēsimies par kaitinošu programmatūru un drošības atjauninājumiem, lai jums tas nebūtu jādara.

   Mūsu WordPress hostings ir ideāls risinājums ikvienam, kurš meklē WordPress spēku un vienkāršību, neraizējoties par tehnisko iestatīšanu. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, zvaniet / rakstiet mums. Mēs ar prieku dosim atbildes!

VISA MasterCard Discover Maestro Maestro (UK)
GARMTECH

Copyright 2017-2024 GARMTECH. All Rights Reserved.

Mēs izmantojam sīkfailus, lai analizētu datu plūsmu un personalizētu saturu priekš Jums. Informāciju par to, kā Jūs izmantojat mūsu vietni, mēs kopīgojam ar Google partneriem. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, Jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes. Lai labāk izprastu, kā mēs izmantojam sīkfailus, lūdzu, izlasiet mūsu konfidencialitātes politiku.

Piekrītu